BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

599 forinttól kínál repülőjegyet a Ryanair

A téli menetrendben 25 úti célra repül a Ryanair Budapestről, közöttük új járat lesz a frankfurti - jelentette be Michael O'Leary, a társaság vezérigazgatója csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

A Malév februári leállását követően a Ryanair annyira növelte budapesti jelenlétét, hogy az év végére eléri a kétmilliós utasszámot, amellyel 2 ezer magyarországi munkahelyet tart fenn - közölte a vezérigazgató.

A kiosztott tájékoztató szerint legolcsóbb akciós jegyeik 599 forinttól kezdődnek Brüsszelbe, Eindhovenbe, Göteborgba és Milánóba. Az átlagos jegyár a Ryanairnél 44 euró.

A cég idén 79 millió utasra számít, az azt követő Lufthansa 44 millió fővel számol - ismertette az adatokat a vezérigazgató. A magát az egyedüli ultra fapados társaságnak nevező cég bázisainak száma 51.

A vezérigazgató a tájékoztatón kritizálta a Budapest Airportot az általa magasnak tartott díjai miatt. Véleménye szerint a reális ár kétszeresét kérik a szolgáltatásaikért.


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.