BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tóth Vera, Szekeres Adrienn, Kispál és a Borz - Mind egy helyen

Alább a Magyar Televízió őszi újdonságaiból adunk ízleítőt.

Európában az elsők között tűzi műsorára a Magyar Televízió a Mad Men − Reklámőrültek című vadonatúj amerikai sorozatot: a reklámszakma hőskorában játszódó, többszörösen díjazott filmet vasárnap esténként láthatják az érdeklődők az m1-en.

Az m2 kínálata a Nagy mozi és a Kelet mágusai mellett újabb tematikus válogatásokkal bővül: A bűn árnyékában sorozatban minőségi bűnügyi filmeket vetít péntek esténként a tudáscsatorna, a Felejthetetlen 20. század szombat esti sorozatában pedig évtizedes bontásban villantja fel a múlt század eseményeit − ahogyan azt a legjelentősebb rendezők látták.

Az MTV megkezdte nagyfelbontású (HD) tartalmak továbbítását, az olimpiai közvetítések után mindkét csatorna fokozatosan bővíti HD-kínálatát. Az m1 szeptembertől tűzi műsorára első HD-filmsorozatát: a Presszó 10 Sas Tamás tíz évvel ezelőtti filmjének folytatása, melyből a tévésorozat után mozifilm-változat is készül. Az m2 a Dogstar című 26 részes rajzfilmsorozattal indítja a sort: az Esti mese után látható humoros sorozatból kiderül, hogy kutyák nélkül még a mesés jövőben is sivár lenne a világ − sőt a világegyetem.

A Tiszta Kabaré és a Csináljuk a fesztivált! után újabb szórakoztató produkcióval rukkol elő az m1. A négyszereplős Beugró szatirikus alaphelyzetekre épülő rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. Az m2 Hofi Gézáról vetít portrésorozatot szeptembertől. Csütörtök éjszakánként folytatódik az mtv HANGERŐ: az akusztikus koncertsorozatban többek közt Tóth Vera, Szekeres Adrienn, a PASO, a Kispál és a Borz, valamint a Heaven Street Seven és a Magna Cum Laude fellépéseit vetíti az MTV.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.