BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Czomba: már több mint ezren vették igénybe a lakhatási támogatást

A program tavaly október elsejei indulása óta már több mint ezren vették igénybe a lakóhelyüktől távol dolgozók lakhatási támogatását, és jelenleg is további 300 kérelem van elbírálás alatt - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden Budapesten abból az alkalomból, hogy a Duna Patikában köszöntötte az ezredik aláírót.

Czomba Sándor emlékeztetett arra, hogy a lakóhelyüktől távol dolgozók tavaly október óta igényelhetnek lakhatási támogatást, ha a munkavégzés helye állandó lakóhelyüktől 100 kilométernél messzebb van, vagy öt órát meghaladó utazással jár az eljutás.

Egy év alatt 1060 szerződést kötöttek az érdeklődők a munkaügyi központokkal, amelyek hetente átlagosan 500 érdeklődést regisztrálnak - ismertette az adatokat az államtitkár.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.