BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Íme, az NFM új helyettes államtitkára

Az ország rendelkezésre álló uniós források minél magasabb arányú lehívását, illetve a támogatások minél hatékonyabb felhasználását tartom kiemelt célomnak – nyilatkozta lapunknak Csepreghy Nándor, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium frissen kinevezett fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára.

A kormány.hu-n ma megjelent közlemény szerint a miniszterelnök a nemzeti fejlesztési miniszter javaslatára nevezte ki Csepreghy Nándort a helyettes államtitkári posztra november 5-ei hatállyal.

A történelem és kommunikáció szakokon végzett Csepreghy Nándor 2011 májusától az uniós források felhasználását koordináló Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Kommunikációs Főosztályának vezetője volt.

„Az NFÜ-nél eltöltött másfél év alatt elegendő tapasztalatot szereztem arra, hogy rálássak a hazai fejlesztéspolitika alakítására” – mondta a Világgazdaság Online-nak. Csepreghy kiemelte: minden 10 forint értékű hazai fejlesztésből 9 forint uniós forrásból származik, ami mutatja, mennyire fontos az uniós támogatások megfelelő mértékű és hatékonyságú felhasználása az ország számára.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.