BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb levél az MNB-től: A hitelösztönzésről fognak beszélni a jegybank szakértői

15:40

A Magyar Nemzeti Bank szerdán délután fél 4-kor küldött levelében az áll, hogy Nagy Márton és Palotai Dániel, a jegybank ügyvezetői csütörtökön délután fél 1-kor elemzői fórumot tartanak, melynek témája: „A hitelösztönzés jegybanki lehetőségei”.

14:54

Holnap rendkívüli ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, ahol a jegybank tervezett gazdaságösztönző lépéseiről lesz szó – értesült a Világgazdaság Online. Az ülés után sajtótájékoztatón ismertetik a tervezett lépéseket.

Délután az MNB meghívójából kiderült, hogy a jegybank elnöke, Matolcsy György csütörtökön délelőtt 11 órakor sajtótájékoztatót tart.

Bankvezérekkel is találkoznak

A Világgazdaság Online értesülése szerint a jegybank vezetői hétfőn egyeztetnek nyolc, Magyarországon működő nagybank vezetőivel is. Információink szerint a nyolc meghívott között nem szerepel az MKB Bank és az Erste Bank.

Az euró/forint árfolyam 300,3-as szintről fordult a Világgazdaság Online értesülésére, miszerint a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa csütörtökön rendkívüli ülést tart a monetáris élénkítés lehetőségeiről. Az eurót délután 302,6 forinton jegyzik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.