BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rogán: az IMF miatt módosulhat a büdzsé

Akár jelenlegi formájában is tartható a költségvetés, de természetesen az Európai Unió (EU) és az IMF észrevételeit is figyelembe fogjuk venni, ezért a büdzsé módosítása is lehetséges - jelentette ki Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője pénteken Sárváron, a kormánypártok közös frakcióülését követő sajtótájékoztatón.

A politikus közölte: továbbra is a legfontosabb célok közé tartozik a munkahelyvédelmi akcióterv végrehajtása, amely mellett kiállt a frakció és elvárja annak következetes végrehajtását a kormánytól.

Az IMF-fel és az EU-val folytatott tárgyalásokkal kapcsolatban Rogán Antal úgy fogalmazott: a frakció azt szeretné, hogy szülessen megállapodás, de nem akármilyen áron.Éppen ezért azt javasolták a kormánynak, hogy vegye figyelembe az unió és a valutaalap által is kitűzött célokat, de tegyen saját tárgyalási javaslatot, amely alkalmas lehet a nemzetközi szervezetek által kitűzöttek megvalósítására és a munkahelyvédelmi akcióterv maradéktalan megvalósítására is - mondta.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.