BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Együttműködési megállapodást írt alá az agrárkamara

Az agrárágazat finanszírozásának és versenyképességének javítása érdekében együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) szerdán Budapesten.

Mindkét szervezet kiemelten kezeli az őstermelők és a családi gazdaságok finanszírozási feltételeinek javítását. A NAK az alapítvány segítségével a hálózatán keresztül eljuttatja a finanszírozási, uniós és hazai támogatási lehetőségekkel kapcsolatos információkat a vállalkozásokhoz - mondta el a dokumentum aláírása előtt Győrffy Balázs, a kamara elnöke.

Az agrárium támogatási lehetőségei más ágazatokhoz képest szigorúbban szabályozottak. Az AVHGA vállalja, hogy a kedvezményes kezességi díjra nem jogosult agrárcégek számára alapítványi támogatást biztosít - közölte Herczegh András, az AVHGA ügyvezető igazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.