BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egyre nagyobb a botrány az MSZP-ben: hatalmi alkuk a háttérben

Nem csak a közvéleményt, hanem a szocialista frakciót is megosztja a párt bizottsági helyek során tanúsított magatartása. Az atv úgy tudja, Gyurcsány Ferenc arra készül, hogy számon kéri a vezérkart, hogy miként engedhették át a nemzetbiztonsági bizottság elnöki pozícióját a szélsőjobboldali Jobbiknak.

Az atv.hu értesülése szerint Gyurcsány Ferenc röpiratára is hivatkozik, amelyben már leszögezte, hogy a szélsőjobboldallal kapcsolatos nézeteiből az MSZP semmit sem adhat fel.

Mint emlékezetes, az MSZP szerdán átengedte a Jobbiknak a nemzetbiztonsági bizottság elnöki székét.  A legvalószínűbb magyarázat szerint hatalmi alkuk állnak a háttérben: Mesterházy Attila frakcióvezető megegyezett Szekeres Imre elnökhelyettessel, aki mindenképpen a költségvetési bizottság elnöke akar lenni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.