BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elhunyt Wermer András

Csütörtök este a debreceni kórházban elhunyt Wermer András. A Fidesz 1994-es, 98-as és 2002-es kampányguruja, az Országimázs Központ ötletgazdája 56 éves volt, négy hónapja súlyos betegségben szenvedett - számol be az Index.

Életének 56. évében, négy hónapig tartó betegség után csütörtök este elhunyt Wermer András. Halálhírét családja közleményben erősítette meg.

Wermer a magyar politikai marketing egyik elismert alakja, a Fidesz kilencvenes évekbeli kampányainak fő kreatívja volt, bár hivatalos posztot nem töltött be a kampányokban - írja az Index

Reklámügynökségét, a Happy Endet 1991-ben Csépányi Nórával, Káel Csabával, Lehmann Kyrával alapította. 1994-ben, 98-ban és 2002-ben a Happy End készítette a Fidesz kampányát.

A Fidesz ''98-as választási győzelmét követően Orbán Viktor személyes informális tanácsadója lett.

Wermerhez nevéhez köthető a párt kommunikációjában elterjesztett polgár szó használatának stratégiája valamint a teljes akkori kormányzati pr kidolgozása.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.