BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lengyel: a Fidesz kirakatmegoldásai elképzelések nélkül

Nem látja elég felkészültnek a Fideszt a kormányzásra Lengyel László. A politológus a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában arról beszélt, hogy a Fidesz nem vette figyelembe, hogyha mozgástérbővítést akar, akkor a valutaalap, az Európai Unió és pénzpiacok is komoly reformintézkedéseket várnak érte cserébe, mert az önkormányzatok és a parlament létszámának csökkentése csak egy kirakatmegoldás.

Európában hosszú távú megoldásokat akarnak, a nagy intézményi költekezések megállítását, mint például a nyugdíj-, egészségügyi-, és az oktatási rendszer. Ezekre nincs elképzelése a Fidesznek – fejtette ki véleményét a Pénzügykutató elnök-vezérigazgatója. 

Lengyel László hangsúlyozta: a Fidesznek villámgyorsan kell cselekednie, és nekik nagy nehézséget fog okozni, hogy nekik nincsenek gazdasági kutató-, társadalmi kutató háttérintézményeik.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.