BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

MSZP: Kósa és Szijjártó pusztítóbb, mint az árvíz

Kósa Lajos és Szijjártó Péter is hasonlóan pusztító volt, mint az árvíz - mondta Mesterházy Attila szocialista frakcióvezető mai napirend előtti felszólalásában.

"Nyolc év teljesítményéről beszélnek és bizalomvesztésről. Akkor versenyben vagyunk, Önöknek ez egy nap alatt sikerült" - mondta Mesterházy a Parlamentben.

Ezt követően Kósa "sokkoló" nyilatkozataiból idézett. Hozzátéve: ezek a bejelentések bejárták a világot, a Wall Street Journal és a Financial Times is "kontárokról" írt."

A felelőtlen mondatokat Matolcsy György és Varga Mihály próbálta helyretenni, de ezek csak sebtapaszok. "Ma még nem tudjuk, hogy kontárságról vagy tudatos károkozásról, spekulációról van-e szó. Ezért kezdeményezzük, hogy üljön össze a költségvetési bizottság és a nemzetbizottsági bizottság is, vizsgálják ki, hogy történt-e spekuláció a forint ellen" - fogalmazott a szocilaista politikus.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.