BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Seres Mária: nem vagyunk esélytelenek!

A Civil Mozgalom listavezetője szerint pártja legfontosabb feladata a pénzre és hatalomra éhes pártok féken tartása.

Nem reménytelen a bejutásunk az Országgyűlésbe, ehhez ugyanis választókerületenként kizárólag háromezer választópolgár szavazatát kell megszerezniük – mondta a Magyar Televízióban Seres Mária a Civil Mozgalom (CM) listavezetője.  A kilenc területi listával országos listát állító párt vezetője szerint a legfontosabb feladatuk az, hogy féken tartsák a pénzre és hatalomra éhes pártokat.

A listavezető úgy véli Magyarországon ma "mindenki rosszul érzi magát", amiért elsősorban az értelmetlen vitákkal rossz példát mutató parlamenti pártok a felelősek. Hozzátette: jelenleg az államigazgatás és a közigazgatás is túlméretezett, ezért itt a pozíciók szintjéig kiterjedő takarékoskodásra van szükség.

A párt programjából Seres Mária kiemelte, hogy az embereket szeretnék a kétkezi, „értelmes munkákra" visszavezetni, a segélyezés helyett pedig „ésszerű közmunkaprogramot” javasolnak, diplomás közmunkások bevonásával.

A CM országos listavezetője aláhúzta: az államnak garanciát kell vállalnia a nyugdíjak hosszú távú kifizetésére, pártja emellett felemelné, de ezzel egy időben maximalizálná is az öregségi nyugdíjat. 

Seres Mária magát egy "négygyermekes, vidéki nőként" mutatta be, a CM jelöltjeit pedig hétköznapi hősöknek” nevezte, akik azt érzik, hogy a változás bennük van, és azt csak maguktól várhatják.

A Civil Mozgalom nagyon számít a nők szavazatára, és azok voksára is, akiknek elege van a képmutatásból, és „könnybe lábad a szemük, amikor meghallják a Himnuszt”.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.