BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szijjártó minden idők leggátlástalanabb MSZP-s kampányára számít

Szijjártó Péter szerint a magyar emberek 2006 után végre visszakaphatják a jövőről szóló döntés lehetőségét – írja a hirtv.hu a Független Hírügynökség alapján.

A Fidesz örül, hogy a köztársasági elnök figyelembe vette az emberek többségének akaratát, amikor a lehető legkorábbi időpontra írta ki az országgyűlési választások első fordulóját - mondta pénteken Szijjártó Péter.

A Fidesz elnöki stábjának vezetője szerint minden idők leggátlástalanabb MSZP-s kampánya következik, hiszen - mint fogalmazott - az MSZP a túlélésért küzd.

Szijjártó közölte: a Fidesz nem lát esélyt arra, hogy a parlament februárban dönthessen a kampányfinanszírozás átalakításáról. A kampány részleteiről még nem döntött a stáb, így azt sem tudni, hogy az ellenzéki párt a kereskedelmi televíziókban is megjelenik-e majd.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.