BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több tízmillióval támogatta az OTP és a MOL a Haza és Haladást

Nyilvánosságra hozta az Haza és Haladás Alapítvány a 2011-es és 2012-es gazdálkodási adatait - írja az atlatszo.hu. A listán szerepel az OTP és a Mol is.

A Haza és Haladás Alapítvány a kimutatása bevezetőjében azt írja: kiemelkedően fontosnak tartják működésük átláthatóságát, ezért a törvényi szabályoknak való teljes megfelelésen túl is részletes adatokat közölnek bevételeikről és kiadásaikról. A listán azok a cégek és magánszemélyek szerepelnek, akik egymillió forintnál nagyobb összeggel támogatják a Haza és Haladást.

Kiderül a listáról például az, hogy az OTP és a Mol is több tízmillió forinttal támogatta őket. 2011-ben mindkét cég 10-10 milliót adott, 2012-ben az OTP-től 30, a Moltól 15 millió forint érkezett. A TMC First Kft. 2011-ben 5, tavaly 3 millió forintot adott. A legnagyobb külföldi támogató a Center for American Progress, amely 2012-ben 228 ezer dollárral, 2011-ben pedig 209 ezer euróval segített. Bajnai Gordon 4,25 millió forintot adott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.