BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Válaszolt a Hoffmann-államtitkárság a tanároknak

Külön forrás áll rendelkezésre az iskolák állami fenntartásba vétele után minden tankerületben a gazdálkodási feladatokra, a zökkenőmentes működés feltételeinek biztosítására és a hirtelen felmerülő kiadások fedezetére - reagált az oktatási államtitkárság a fővárosi Szilágyi Erzsébet Gimnázium pedagógusainak nyílt levelére csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az oktatási államtitkárság egyúttal jelezte: az oktatásért felelős államtitkár a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elnökével szívesen részt vesz a nyílt levelet megfogalmazó tantestület és a hozzájuk csatlakozó érdeklődők fórumán, és válaszol kérdéseikre.

Szerdán a fővárosi középiskola 49 pedagógusa nyílt levelet tett közzé, amelyben többek között követelik, az iskolák igazgatóinak adják vissza cselekvési lehetőségüket, hogy továbbra is felelősséggel működtethessék a rájuk bízott iskolákat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.