BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Moody’s ütött: a forint a padlón maradt

A Moody's leminősítése után a forint 3 egységgel gyengült az euróval szemben. Délután sem tudott erősödni a hazai deviza.

A forint nem tudott visszaerősödni a 280-as szint alá azután, hogy a Moody’s reggel leminősítette Magyarország államadósságát.

Már csak egy szint választja el hazánkat a „bóvli” kategóriától, de a minősítés margójára írt negatív kilátás azt mutatja, hogy esélye van a befektetésre nem ajánlott kategóriába való átsorolásnak.

Beszakadt a forint - Mi történik a piacon?

A svájci frank 214 forintba kerül, a frankhitelesekre nehezedő nyomás ismét felerősödhet. A frank árfolyama újra a nyáron kialakult 220-as szint felé közelít.

A friss devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

Az eurózónában az adósságválság alakulása határozza meg a folyamatokat, így az euró árfolyamát is. A válság mélyülésével gyengülhet az euró, így a frank egyre drágább lehet.

A Moody''s vörösbe lökte a BÉT-et

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.