BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét 221 forint felett a frank

A forint jelentősen gyengült a svájci frankkal szemben, így most ismét 221 forint felett mozog az alpesi deviza árfolyama.

Egy euróért jelenleg 276,58 forintot adnak, a hazai deviza nem teljesít túl jól az euróval szemben röviddel fél 10 után, hiszen a mai átlagos árfolyam is 276,32 forint. A forint még a legerősebb pillanatában is csak hajszálnyira tudott benézni a 276-os szint alá.

A svájci frank tekintetében látványosabb a gyengülés: a forint a kora reggeli, aránylag stabil árfolyamot követően "felfelé szúrt" és jelenleg 221 forintba kerül az alpesi deviza, igaz, ezt a szintet még csak épphogy ugorja meg a forint. az mai átlagos árfolyam egyelőre 220,22 forint, de még a legjobb időszakban is csak 219,90-ig tudta magát leküzdeni a forint a svájci frankkal szemben.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.