BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újra átlépte a lélektani határt a forint: 220 alatt a frank!

A forint tegnap mélypontra került a frankkal szemben, 223-as árfolyam volt jellemző a frankkal szemben. A hazai deviza ma visszaerősödött a lélektani határnak számító 220-as szint alá.

A forint délutánra a lélektani határnak tekintett 220-as szint alá erősödött a frankkal szemben a bankközi devizapiacon. Az árfolyam jelenleg 219,5-ös szinten áll. Az euróhoz viszonyítva is erősödött a hazai fizetőeszköz, 286 alatt áll az árfolyam, 285,3 forint az euró ára.

A forint a dollárral szemben is hasít, a tegnapi 226-os szintről 222,56-ra esősödött a hazai deviza.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

Az euró is célba vette az 1,3-as szintet a frankkal szemben, 1,2998-on áll az árfolyam.

Délelőtt írtuk, hogy ma az európai tőzsdék emelkedni tudtak, a kedvező hangulatban a forint is korrigált mind az euróval, mint a frankkal szemben.

Az elmúlt napokban megfigyelhető volt a befektetők kockázatkerülő magatartása, így a frank erősödése. A kilábalást övező aggodalmak csillapodásával az euró ismét az 1,3-as szintet vette célba a frankkal szemben.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.