BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jól vásárolt be az FHB - Fel is függesztették a kereskedést!

Bő háromszorosára növekvő fiókhálózat, megugró értékesítési, illetve keresztértékesítési lehetőségek – nagyjából így foglalható össze az FHB szempontjából az Allianz Bank megvásárlásának hatása, amelyről hétfőn, tőzsdezárás után számolt be a hitelintézet.

Mindezek tükrében nem meglepő, hogy a tranzakció bejelentését igen jól fogadták a befektetők: az FHB részvényeinek kereskedését – túlzott árelmozdulás miatt – kora délután felfüggesztették a Budapesti Értéktőzsdén.

Az árfolyam 1139 forinton, 10 százalékos pluszban állt, a forgalom pedig már akkor meghaladta a 130 millió forintot, ami a nyári időszakban igen figyelemreméltó teljesítmény a kisebbik bankpapírtól.
A pénteken aláírt szerződés meghatározza az FHB csoport és az Allianz magyarországi csoportja közötti, hosszú távú, exkluzív stratégiai együttműködés alapjait.

További részletek a holnapi Világgazdaságban

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.