BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb bank könnyít a frankhitelesek terhén

Az AXA Bank kedvezményes törlesztési árfolyam bevezetésével segíti a svájci frank alapú jelzáloghitelt törlesztő lakossági ügyfeleit az október 1-től 2011. január 2-ig tartó időszakban.

Amennyiben az idei év utolsó negyedévében a svájci frank AXA által alkalmazott törlesztési árfolyama 195 és 210 forint közé esik, akkor helyette kedvezményes, 195foritos árfolyamon törleszthetik hiteleiket az ügyfelek, áll a bank közleményében.

Abban az esetben, ha a svájci frank törlesztési árfolyama 210 és 235 forint közé esik, akkor a tényleges törlesztési árfolyamból a bank 15 forint kedvezményt biztosít. Ha a svájci frank törlesztési árfolyama 235 forint vagy annál magasabb, akkor a törlesztéskönnyítő árfolyamot a bank 220 forintban maximálja.

A svájci frank árfolyama ha 195 forint, vagy annál alacsonyabb, akkor az ügyfeleknek a tényleges árfolyamon kell megfizetniük a havi törlesztő részletét, közölte az AXA Bank.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.