BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb bank tartja kínálatban a Széchenyi-kártyát

Finanszírozás. Augusztus végétől a Budapest Bank is kínálja a mikro-, illetve kis- és középvállalkozások részére a Széchenyi Kártya Folyószámlahitelt és a Széchenyi Forgóeszközhitelt – derül ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből.

„A Budapest Bank számára kiemelten fontos, hogy portfóliója bővítésével minél szélesebb körben tegye lehetővé a hazai vállalkozók pénzügyi forráshoz és eszközökhöz jutását annak érdekében, hogy cégüket fejleszteni tudják. Úgy láttuk, hogy a már meglevő és potenciális ügyfeleink körében nagy az érdeklődés a Széchenyi-kártya program termékei iránt, emellett az is apropót szolgáltatott a csatlakozáshoz, hogy a kormányzat nemrég jelentősen bővítette a programban elérhető termékek skáláját” – mondta Tóth Viktor, a Budapest Bank vállalati üzletágának, a Budapest Bank Businessnek a vezetője.

Az alultőkésített, de stabil forgalommal rendelkező cégek számára lehet megoldás a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel, amely vásárlásra, átutalásra, készpénzfelvételre használható fel. Segítségével a vállalkozások olyan kedvezményes kamatozású hitelhez jutnak, amely egyszerűen, bankkártyával is igénybe vehető. A mikrovállalkozások maximálisan 15 millió, a kkv-k pedig 25 millió forintot vehetnek fel. A Széchenyi Kártya Forgóeszközhitel pedig abban segíthet, hogy a termelő cégek forrást találjanak a stabil működéshez szükséges forgóeszközök beszerzésére. A hitelkonstrukció futamideje minimum 12, maximum 36 hónap, az elérhető hitelösszeg szintén 15 millió, illetve 25 millió forint lehet. n VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.