BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Félhetnek a frankhitelesek! - Vérfürdő a BÉT-en

A forint ma töretlenül gyengült mind az euróval, mind a frankkal és a dollárral szemben. A blue chipek is zuhannak, az OTP a 7 ezer forintos határ alá csúszott.

Egy euróért már 273,67 forintot adnak, a dollár ára 208,98 forint, a svájci frankért 191,03 forintot adnak.

A BUX 1,87 százalékos mínuszban, 24 098 ponton áll, az összes blue chip zuhan. A Mol ára 20 005 forint, a Richterért 42 750 forintot adnak, az OTP-vel 6 990 forinton kereskednek, a Magyar Telekom 688 forintért kel el.

Friss deviza-és részvénypiaci adatok itt


A spanyol veszély és az a német vélemény, amely szerint 2012-ig biztosan nagyobb tőkeigénye lesz a görög gazdaságnak a megítélt 110 milliárd eurós hitelcsomagnál, ezen a héten is bizonytalanságban tarthatja a piacokat. Mindezt csak fokozták a Kínából, a feldolgozó iparról érkező negatív hírek - fejtette ki kérdésünkre a K&H Bank elemzési igazgatója. Barcza György szerint a piac tehetetlenségénél fogva sodródik, amely megmagyarázhatja az újabb forintgyengülést.  

Az elemző véleményének további részletei itt olvashatók

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.