BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Beperelték a Miniszterelnökséget

Jogellenesen veszített el megítélése szerint egy uniós pályázatot, ezért beperelte a Miniszterelnökséget és társait a David Gerincklinika.

Rendkívüli közzétételben tájékoztatta a BÉT honlapján részvényeseit a a Plotinus Nyrt. arról, hogy a 96,1 százalékos tulajdonában álló David Gerincklinika Zrt. pert indított a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség jogutódjaként a Miniszterelnökség és társai ellen (Miniszterelnökség, Nemzetgazdasági Minisztérium, NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség).


 

A David Gerincklinika Zrt. is indult ugyanis az "Egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztése a konvergencia régiókban” című uniós pályázaton, amelyet véleményük szerint jogellenesen veszítettek el. A pályázat során mintegy 1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyerhetett volna el a cég, ezért nem kevesebb, mint 700 millió forint kártérítés megítélését kéri. 

Hamarosan kiderül, milyen sikerrel, a Fővárosi Törvényszék ugyanis már kitűzte az első tárgyalást, április 28. 9 órára. 


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.