BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Facebook a leginnovatívabb társaság jelenleg

A Facebook lett a leginnovatívabb társaság a világon, holott a közösségi portál tavaly ilyenkor még az első tízbe sem fért be, csak a tizenötödik helyen végzett – állítja az innovációval, digitális médiával, valamint technológiával foglalkozó Fast Company szaklap értékelése. Komoly előrelépéssel büszkélkedhet az Amazon is, mely a szolgáltatásait sikeresen bővítette, így a tavalyi kilencedik helyről felküzdötte magát egyenesen a második pozícióig – tudósít a Telegraph.

Az Apple gyors fejlődésének és kiugró növekedésének köszönhetően a harmadik helyet szerezte meg. Az előző lista öszszeállításakor a második helyet a Google birtokolta, amely azonban az idén visszacsúszott a negyedik helyre. Teljesen eltűnt viszont a listáról a Team Obama, az amerikai elnök elektronikus kampányát segítő cég. A Microsoft tizennégy helyet zuhant vissza, és jelenleg mindössze a negyvennyolcadik az ötven elemből álló listán. Első alkalommal szerepel a listán a Twitter, igaz, csak az utolsó, ötvenedik helyen. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.