BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt az új Motorola: Okos, és ütésálló - Fotó

A Motorola bemutatta a Defy nevű új okos készülékét, amely az Android operációs rendszert tűrőképességgel párosítja.

3,7 hüvelykes kijelzőjével, és 480-szor 854 pixeles kijelzőjével a Defy látszólag a szokásos, Android operációs rendszerrel futó mobilok közé tartozik, a Motorola azonban némi pluszt nyújt a vásárlónak azzal, hogy ütés-, kopás-, és vízállóvá teszi az új okos készüléket – tudósít a Mashable.

A telefon méretét tekintve nagyjából egy iPhone-nak felel meg, 4,1 milliméterrel vastagabb, mint az Apple telefonja, ugyanakkor súlya csak 118 gramm (az iPhone-é 134 gramm). Az amerikai mobilcég saját hálózati szoftverével, a Motoblurrel szerelte fel a készüléket, a gyors szövegbevitel pedig a Swype alkalmazás segíti. Hátránya, hogy Android 2.1-es verzióra épül, annak ellenére, hogy a Froyo becenévre hallgató, 2.2-es kiadás három hónapja elérhető.

A készülék a portál szerint azoknak felel meg, akik elviselik a kissé gyengébb processzort a nagyobb tűrőképességért cserébe. A Defy a negyedik negyedévben jelenik meg az európai piacokon.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.