BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mire készül a Google, az Intel és a Sony?

A Google TV névvel illetett projekt keretében a három vállalat új, internetképes televíziókat gyárt a jelentések szerint.

A New York Times bennfentes információi szerint több hónapja folyik a Google televízió fejlesztése, a készülék az internetóriás Android mobilszoftverét használja majd.

A lap úgy tudja, hogy a televíziós projektben a keresőóriáson kívül az Intel és a Sony is részt vesz, a Logitech pedig perifériákat, például kis klaviatúrákat gyárt a készülékekhez – jelenti a Reuters.

A Google célja, hogy megkönnyítse az internethasználatot a televízión keresztül, a fókuszban a közösségi oldalak, például a Twitter áll. A lap úgy tudja, hogy set top boxok fejlesztése is folyamatban van, a Google a Dish Network segítségével fejleszti saját digitális televíziós berendezéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.