BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több mint ötszáz közép-európai kiállítót vár a VIENNA-TEC

Október 12-15. között rendezik meg Ausztria legnagyobb ipari kiállítását a Messe Wienen. Kiemelt téma az energiahatékonyság, a díszvendég: Kína.

A rendezvény hat területet foglal magában: az Automation Austria, az Energy Tec, az IE Industrielektronik, az Intertool, a Messtechnik és a Join ex mindent bemutat, amit az ipari automatizáció, a mérés- és hegesztés-technika, vagy éppen az építőiparhoz szükséges eszközök terén újdonságnak számít – nyilatkozta hírportálunknak Matthias Limbeck, a kiállítást szervező Reed Exhibitions Messe Wien ügyvezető igazgatója.
 

Magyar kiállítók Bécsben
Második alkalommal vesz részt a Vienna Tecen a budapesti székelyű Meta-Vulk Kft. Az ipari gumitermékeket – például tömítő/szigetelő  profilokat – forgalmazó cég 25 négyzetméteres saját építésű standon mutatja be kínálatát a kiállításon. „Már az első kiállítás alkalmával is sikerült tovább nyitnunk az osztrák piac felé, ráadásul észak- és nyugat-európai felvevőpiacunk visszajelzései alapján szektorunkban a válság elmúltáról beszélhetünk“ – mondta Csikós Bors, a Meta-Vulk Kft. ügyvezetője. „Már 15 éve veszünk részt külföldi vásárokon, és eddig minden alkalommal határozottan pozitív élményekkel, és számos új üzleti lehetőséggel zártuk a kiállítást. A rendezvények presztízse, szervezettsége, a szakmai látogatók biztosítása garancia számunkra, hogy régi ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás mellett új üzleteket is köthetünk“ – tette hozzá Csikós Bors.


Miniszterek és vállalatvezetők találkozója
A Vienna Tec kísérőprogramjaiban a kiállítók és a látogatók találkozhatnak Ausztria és a szomszédos országok szakminisztereivel, nagyköveteivel, kamarai és szakmai szervezetek képviselővel. A szervezők számos programmal teszik lehetővé, hogy a szakmai partnert, beszállítót kereső kis- és középvállalatok is könnyebben találják meg a számukra ideális partnet, illetve a gyártástechnológia terén a kutatás-fejlesztési partnert keresők is megismerkedhessenek a hasonló területtel foglalkozó kiállítókkal.

Középpontban az energiahatékonyság
A Vienna Tec idei központi témája a hatékony energiafelhasználás. A gyártás, vagy a kivitelezés során különösen fontos, hogy a jelentős elektromos és egyéb energiát igénylő folyamatok a lehető leghatékonyabb módon menjenek végbe, ehhez kapcsolódóan számos előadás szól majd három év alatt megtérülő hatékonysági beruházásokról, az épület-energiamenedzsmentről, illetve az ipari hővisszanyerés, a hőszivattyúk, vagy a hűtés/fűtéstechnika, illetve a kompresszortechnológia terén elért legújabb eredmények is megismerhetőek.

Előadássorozat Kínáról
Október 12-én és 13-án a kínai felvevőpiacról hallhatók előadások: a résztvevők a piacra lépéstől kezdve a beszerzésen át a kínai minőségbiztosítás követelményeinek megismeréséig számos hasznos információhoz juthatnak, amelyek megkönnyítik belépésüket a kínai piacra. 
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.