BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új munkahelyek Szombathelyen

Több mint 2,1 milliárd forintos beruházással, 440 millió forint uniós pályázati támogatást felhasználva fejlesztette gyártási kapacitását az elektronikai termékek gyártásával foglalkozó EPCOS Kft. Szombathelyen.

A közelmúltban zárult fejlesztés során korszerű tekercselő berendezéseket, transzpondergyártósort szereztek be - tájékoztatta az MTI-t Takács Balázs a társaság ügyvezető igazgatója.

Az új fejlesztésű tekercsek és kondenzátorok gyártása várakozásaik szerint több évre biztosít stabil megrendeléseket a cégnek - fűzte hozzá.

Az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) keretében megvalósított fejlesztés egy nagyobb, átfogó beruházási csomag egyik eleme, amelynek során a már meglévő 1332 munkahely mellé további 150 új munkahelyet teremtettek - hangsúlyozta az ügyvezető igazgató.

Az EPCOS Kft. termékeinek zömét exportpiacokon értékesítik, megrendelőik az elektronikai, járműipari, valamint energetikai szektorban tevékenykednek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.