BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új vezető a CIG romániai leányvállalatának élén

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. romániai fióktelepének új első számú vezetője május 14-étől Csepeli Sándor lett. A korábbi vezető Kádár István továbbra is a CIG-nél marad.

Csepeli Sándor 1995-től a Nationale Nederlanden Magyarországi Biztosító, a későbbi ING biztosítóban értékesítés-felügyelet területen kezdte biztosítói szakmai pályafutását, 2000-től ennek a területnek az ügyvezető igazgatója. 2007-től az ING biztosító romániai értékesítésért felelős vezérigazgatója, 2011-től az ING magyarországi értékesítési vezetője.

Csepeli Sándor az életbiztosítói értékesítési hálózatok építésében, képzésében és magas szintű vezetésében, a brókeri csatornák támogatásában és az értékesítési területeket támogató rendszerek területén szerzett több éves nemzetközi tapasztalatával, továbbá értékesítési eredményeivel járul hozzá a társaság romániai fióktelepének sikeres működéséhez - írja a CIG.

A vállalat közleményéből az is kiderül, hogy a társaság Kádár István korábbi romániai első számú vezetőnek a fióktelep élén elvégzett eredményes munkáját nagyra értékeli, munkájával a továbbiakban is támogatja a társaság működését. Azt azonban nem közölték, a továbbiakban milyen pozíciót fog betölteni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.