BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Diszkontokat tervez a CBA üzlethálózat

Kiskereskedelem. Élelmiszerdiszkont-hálózat létesítését tervezi a CBA. Az első CBA Cent ma nyílik Mogyoródon, és a jövő év elejétől sorra nyílnak az ezer négyzetméteres egységek Alsónémediben, Enyingen, Kunszentmártonban, Mórahalmon és Kaposváron. A tervek szerint néhány éven belül több mint 150 egységből áll majd az ezerféle terméket kínáló úgynevezett hard diszkontokkal szemben 3,5 ezer cikkelemmel kereskedő Cent diszkontlánc.

A zöldmezős beruházásokat és a hálózat üzemeltetését a 43 magyar magánszemély és gazdasági társaság tulajdonában lévő CBA Kereskedelmi Kft. végzi. A társaság 1992-ben beszerzési társaságként 17 üzlettel jött létre. Mára a hálózathoz tartozó CBA és Cél boltok száma együttesen 3360-ra emelkedett. Ezek több mint nyolcszáz magyar kis- és húsz középvállalkozás tulajdonában vannak, és 35 ezer embernek adnak munkát. A CBA Kereskedelmi Kft. árbevétele tavaly 26,624 milliárd forintra emelkedett a 2007-es 22,243 milliárdról. DK

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.