BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mától lehet mobilon is fizetni az útdíjat

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül mától megvásárolhatóvá váltak az új e-matricák, köztük az éves megyei matricák is.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. ma elindította az új autópályamatricák mobiltelefonon keresztüli értékesítését - közölte a cég.

"A jelenleg Android operációs rendszeren - de napokon belül az iOS-en is - futó mobilapplikációval azon vásárlókat is ki tudjuk szolgálni, akik eddig nem regisztrált felhasználóink, így lehetőséget nyújtunk azon autósok számára is, akik ad hoc módon, bankkártyával csak egyszer-egyszer kívánják igénybe venni szolgáltatásunkat. Reményeink szerint az összes viszonteladónk a következő napokban csatlakozni tud a rendszerhez, ezzel a megszokott módon minden szolgáltatónál elérhetővé válnak az új autópályamatricák” - nyilatkozta Veres Mihály a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.