BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tabletet ad az utasoknak az Emirates

Az Emirates újabb szolgáltatást vezetett be az Egyesült Államokba tartó járatain annak érdekében, hogy enyhítse az elektronikus eszközökre vonatkozó tiltásokkal járó kényelmetlenségeket. A First és Business osztály utasai tableteket kölcsönözhetnek a fedélzeten, így az utazás során is zavartalanul folytathatják munkájukat.

Az új szolgáltatás bevezetésével a légitársaság az Amerikai Közlekedésbiztonsági Hivatal szabályozására válaszol, amelynek értelmében a Dubajból az Egyesült Államokba tartó nonstop járatok utasainak kötelező a laptopokat, a tableteket és más, az okostelefonnál nagyobb elektronikus eszközöket a feladott poggyászba csomagolni. Mint azt korábban megírtuk: terrorveszély miatt több országban is csak poggyászként lehet feladni a mobiltelefonoknál nagyobb elektronikai eszközöket az Amerikai Egyesült Államokba és a Nagy-Britanniába tartó repülőgépekre. A rendelkezésre válaszul elsőként az Abu-Dzabi székhelyű Etihad Airways bejelentette, hogy térítésmentesen biztosít tableteket és wifi szolgáltatást érintett járatain.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"]Kép: Emirates Kép: Emirates[/caption]

Mostantól az Emirates prémium utasai a légitársaság Dubajból az Egyesült Államokba tartó nonstop járatain ingyenesen kölcsönözhetnek tabletet, munkájukat pedig a járatokra felvihető USB használatával le is tölthetik.

Azok az Egyesült Államokba tartó utasok, akik a fedélzeten inkább pihennének, vagy az Emirates díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszerének tartalmaiban merülnének el, a légitársaság ingyenes laptop- és tabletmegőrző szolgáltatását vehetik igénybe.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az Emirates Egyesült Államokba tartó utasai egészen a beszállás pillanatáig használhassák elektronikus eszközeiket. Laptopjaikat és más, a szabályozás alá eső eszközüket a beszállókapuknál ki kell kapcsolniuk és át kell adniuk a biztonsági szolgálatnak. Az eszközöket, amelyek gondos csomagolást követően a repülőgép rakterébe kerülnek, a tulajdonosok az Egyesült Államok-béli célállomáson kapják vissza. A szolgáltatás minden osztály utasa számára elérhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.