BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Telefonos-táblagépes letöltő oldalt indít az MTVA

Szeptember 18-án elindul az MTVA új tartalomszolgáltató és -értékesítő mobilportálja, a Teletéka. A kizárólag okostelefonokkal és táblagépekkel igénybe vehető szolgáltatás a közmédia teljes tartalomskáláját teszi elérhetővé, elsőként a Telenor előfizetői részére.

Az MTVA Archívum és Tartalomkereskedelmi Igazgatóságának kezdeményezésére létrejött Teletéka egy felületen keresztül szolgálja ki a legnagyobb magyar tartalomszolgáltatóhoz érkezőket. Filmeket, sorozatokat, műsorokat tekinthetnek meg, zeneszámokat, hangos könyveket tölthetnek le, olvashatják a hirado.hu híreit. A szolgáltatás indulásakor 700 órányi mozgóképes tartalom lesz elérhető.

A kezdeti üzleti és stratégiai lépéseket a Telenor Magyarország Zrt.-vel együttműködve teszi meg a médiaszolgáltató. A Teletéka így az induláskor egyelőre csak a Telenor előfizetőinek elérhető, de a közmédia reményei szerint hamarosan minden szolgáltatóval meg tud majd állapodni, és a szolgáltatás más mobilelőfizetők számára is hozzáférhető lesz.
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.