BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Puccs a Pécsi Vízműnél - Biztonságiak zárták ki a vezetőket

Biztonsági emberekkel záratta ki a Pécsi Vízmű vezetőit a helyi önkormányzat a cég központjából. A polgármester bejelentette: a szolgáltatást már a város által megbízott új cég végzi. Több dolgozót azonnali felmondással elküldtek.

Hétfőn kora reggel egy külső őrző-védő cég emberei zárták körül a Pécsi Vízmű központi telephelyét. A biztonságiak egy lista alapján engedték be a dolgozókat az épületbe, a vezetőség tagjait kizárva.

Páva Zsolt polgármester a helyszínen munkásgyűlést tartott, amelyre a sajtót nem engedték be. A bama.hu információi szerint a polgármester közölte: a szolgáltatást október 5-től a Tettye Forrásház Zrt. végzi.



Bemutatkozott az új vezérigazgató, Winkler Tamás, és közölték: a közelmúltban elvégzett átvilágítás szakmailag mindent rendben talált a cégnél, de a leányvállalatok és a terjeszkedés nagyon sok pénzt visznek el. Páva Zsolt az alkalmazottaknak azt ígérte, hogy a dolgozók 94-95 százalékát az új cég átveszi és kérte közreműködésüket a zökkenőmentes átállásban.

A cikk teljes terjedelemben a bama.hu-n olvasható

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.