BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
ARBITRÁZSPODCAST ARBITRÁZS
ÜZLETRE HANGOLUNK

Nem szabad alábecsülni a Mol vecsési olajtalálatát, az aukció lefújása nem csorbítja a Telekom-sztorit - Podcast

A korábban eltervezett részvényesi juttatási programot aukciók nélkül is végrehajtja majd a Telekom, ezért ebben a történetben túl sok látnivaló nincs – mondta az Arbitrázsban Cinkotai Norbert, a K&H Értékpapír vezető elemzője. A szakértő szerint nem szabad alábecsülni a Mol hazai olajtalálatát, de az nem valószínű, hogy Vecsésen forgatják majd a Dallas új évadát. Szóba került még a Richter csúcskészítményére vonatkozó szabadalom kiterjesztése, valamint az OTP újabb akvizíciója is.
A podcast vendége: Cinkotai Norbert, a K&H Értékpapír vezető elemzője

A részvénypiacok számára már nem is az a fő kérdés, hogy mikor és milyen irányba lépnek a nagy jegybankok, sokkal inkább az, hogy milyen gazdasági tényezők kényszerítik ki a lépést – fogalmazott a Világgazdaság Arbitrázs című podcastsorozatának legújabb epizódjában Cinkotai Norbert, a K&H Értékpapír vezető elemzője. A szakértő szerint érdemtelenül alulértékelt a hazai piac, noha a magyar blue chipek remek formában vannak. 

Trader,At,Home,,Working,On,Laptop,With,Graphs,And,Diagrams.
Fotó: Rymden

A beszélgetés során szó esett:

 

Cinkotai egy képzeletbeli portfólióban a növekedési potenciál szerint rangsorolta a hazai blue chipeket (29:53–31:25) hangsúlyozva, nem tartja kizártnak, hogy a jelenleg 70 ezer pont körül járó BUX hamarosan hat számjegyű értéket mutat majd. 

A beszélgetést itt hallgathatja meg:

Korábbi podcastjainkat itt hallgathatja meg.
 

 

Podcastok

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.