BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Félúton vissza kellett fordulnia a Wizz Air Budapestről Dubajba tartó járatának

Törölték a Wizz Air Budapestről Dubajba tartó járatát. Összesen 250 utast kellett elszállásolnia a társaságnak.

Törökország felett fordult vissza a Wizz Air Budapestről Dubajba tartó járata. Mivel este ugyanez a gép indult volna vissza Budapestről, törölték a légitársaság W62498-es járatát is – tudta meg az Index.hu. A lap információi szerint a járattörlés mintegy 250 ember érinthetett.

Kyiv,,Ukraine,-,June,22,,2017:,Wizzair,Airbus,A320,In
Fotó: Shutterstock

Hétfő délután fordult vissza a Wizz Air W62497-es, Budapestről Dubajba tartó járata. Az Index egyik olvasója szerint este 21 óra 20 perckor ugyanez a repülőgép indult volna vissza Dubajból Budapestre.

A légitársaság azt írta a lapnak, hogy a Wizz Air május 27-én Budapestről Dubajba tartó járata 

technikai probléma miatt visszafordult az induló repülőtérre. A hiba kivizsgálását és a szükséges javításokat a Wizz Air szakemberei azonnal megkezdték.

„A légitársaság azon érintett utasok számára, akik ezt igényelték, szállást biztosított, illetve felajánlotta számukra az ingyenes átfoglalást, a 100 százalékos készpénz-visszatérítést vagy az eredeti viteldíj 120 százalékának WIZZ-kreditben való jóváírását” – tették hozzá.

„A Wizz Air a foglaláskor megadott e-mailben és sms-ben értesítette az érintett utasokat, így azok, akik nem közvetlenül a Wizz Air oldalán vásárolták a repülőjegyet, hanem például egy online utazási irodában, csoportos utakat szervező cégnél vagy egy ár-összehasonlító oldalon keresztül, előfordulhat, hogy késve vagy egyáltalán nem kapták meg a megfelelő tájékoztatást. Ők a Wizz Air weboldalán, az applikációban vagy az ügyfélszolgálat telefonszámán érdeklődhetnek.” A légitársaság ezúton is szeretne elnézést kérni minden érintettől a kellemetlenségért. „A Wizz Air számára továbbra is utasai és munkatársai biztonsága a legfontosabb” – fogalmazott a cég.

A lap olvasója szerint egy ötcsillagos szállodába szállították az utasokat buszokkal, ahol vacsorával várták őket. Azt a tájékoztatást kapták, hogy kedden délután 18 órakor viszik vissza őket a repülőtérre.

Egy hónapja a Wizz Air utasai Barcelonában ragadtak, a cég akkor azt közölte a pórul járt utasokkal, hogy minden tőlük telhetőt megtettek, még akkor is, ha az eset nem az ő hibájukból történt. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.