BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az év 12 top híre: máig felfoghatatlan, hogy Csollány Szilvesztert elragadta a koronavírus

A Világgazdaság szerkesztősége az év végével összegyűjtötte a legolvasottabb cikkeket, azokat, amelyek a leginkább érdekelték olvasóinkat. Ezeket sorban mutatjuk be önöknek az év hátralévő napjain. Köszönjük egész éves figyelmüket, tartsanak velünk 2023-ban is!

A Magyarországon 2020 tavaszán kirobbant, több hullámban is támadó koronavírus-járvány ugyan még ma sem múlt el teljesen, hiszen folyamatosan fertőződnek meg újabb és újabb emberek, ám talán már nem befolyásolja annyira az életünket, mint az elmúlt években. Azt viszont sosem feledjük, hogy hány barátunkat, ismerősünket, szerettünket vesztettük el a jáványban. Csollány Szilveszter emléke sem vész homályba, aki sajnálatos módon a járvány egyik leghíresebb áldozata lett itthon. Tragédiája napokon keresztül kiemelt téma volt Magyarországon, a Világgazdaság harmadik legolvasottabb magyar vonatkozású cikke lett 2022-ben az, amelynek megírásakor még élt a remény, hogy Sydney bajnoka magához térhet. 

Csollány Szilveszter
Fotó: Árvai Károly / Nemzeti Sport

Csollány akkor már több mint két hónapja volt lélegeztetőgépen, és sajnos hiába reménykedtek sokan, hogy lekerülhet onnan, néhány órával később jött a letaglózó hír: az olimpiai bajnok Szilas szervezete feladta a vírussal vívott harcot.

Sajnálatos módon sokan Csollány tragédiáját is saját narratívájuk hangoztatására használták fel, rengetegen kezdték már akkor támadni az egykori sportolót, amikor még az életéért küzdött, 

mert elterjedt, hogy nem oltatta be magát a vírus ellen.

 Alig egy héttel a halála után Csollány lánya közölte: édesapja kapott oltást, mielőtt megfertőződött a Coviddal. Igaz, sajnálatos módon már későn, így nem alakulhatott ki időben a védelem. 

A VG.hu 12 legolvasottabb magyar cikke: 

1. 

2. 

3. Az év 12 top híre: máig felfoghatatlan, hogy Csollány Szilvesztert elragadta a koronavírus

4. Az év 12 top híre: a rezsicsökkentés átalakítása mindenkit számolgatásra kényszerített

5. Az év 12 top híre: megdöbbentünk a lengyel Lidl árain, de a horvátok is a miénken 

6. Az év 12 top híre: a meglepetések választása volt az idei 

7. Az év 12 top híre: sapka a tojáson és a krumplin 

8. Az év 12 top híre: Berki Krisztián tragédiája és furcsa üzleti ügyei 

9. Az év 12 top híre: kérdéses volt, hogy mennyit fizetünk az átlagfogyasztás feletti gázért és áramért 

10. Az év 12 top híre: amikor kiderült, biztonságban van-e a magyarok pénze a bankokban 

11. Az év 12 top híre: rendkívüli volt a nyári nyugdíjemelés, de a januári még nagyobb lesz 

12. Az év 12 top híre: a forint hullámvasútja is a legolvasottabbak között 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.