BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A háborúk ellen szólalt fel Madonna egy most közzétett megható videójában

Ahol konfliktus van, a gyerekek szenvednek – így kezdi nagyon hatásos videójának felvezetését Madonna, aki most minden háború mielőbbi befejezésére szólít fel.

Ahol konfliktus van, a gyerekek szenvednek… Ukrajna, Palesztina, Izrael, Jemen, Szíria, Nigéria, Kongó, Malawi… A lista folytatódik és folytatódik – írja az Istagramon közzétett bejegyzésében Madonna. 

Fotó: AFP

A világsztár így folytatja:

Lehet, hogy nem sok mindenben értünk egyet, de imádkozom, hogy abban mindannyian egyetértsünk, hogy a gyermekeinket meg kell védeni!

Emlékeztet arra, hogy június 15-én a világ vezetői Svájcban gyűlnek össze a globális békecsúcsra, amelynek középpontjában az ukrajnai háború befejezése és több mint 19 ezer  ukrán gyermek hazatérése áll, akiket elszakítottak családjuktól, és Oroszországba deportáltak.

„Kiállok a békéért minden gyermekért mindenhol” – zárta gondolatait Madonna.

Mint korábban beszámoltunk róla, Svájc szerint a béke záloga lehet az általuk szervezett konferencia, ám több nagyhatalom kimarad, Oroszország meghívást sem kapott, ezért sokan szkeptikusak.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.