BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Will Smith új filmje meghozhatja a nagy visszatérést: parádésan nyitott a Bad Boys 4

Az Oscar-pofon után a visszatérésben reménykedhet új filmjével a sztár.

A Bad Boys 4-ben Will Smith, és főszereplő társa, Martin Lawrence egyaránt pozitív kritikákat kapott. A közönség legnagyobb hányadát, 44 százalékot a színes bőrű mozilátogatók tették ki. Itt a nagy esély a visszatérésre – írta a The Hollywood reporter.

Bad Boys: Ride Or Die Film Premiere
A jelek szerint jót tett Will Smith hírnevének az új Bad Boys-film
Fotó: NurPhoto via AFP

Az 53 millió dolláros Ride or Die vitathatatlanul a nyár egyik legerősebb filmje lehet, hiszen már a premier hétvégén igen jelentős bevételt hozott. 

Will Smith és Martin Lawrence klasszikus szerepükhöz térnek vissza a filmben: miami zsarukat játszanak, akiknek menekülniük kell, miután néhai rendőrkapitányukat drogkartellekkel hozzák kapcsolatba, s igyekeznek tisztázni a nevét.

Smith karrierje jócskán elakadt, mióta pofon vágta Chris Rockot a 2022-es Oscar-gála élő közvetítése közben. Az amerikai szaklap szerint a sztár ügynökei a pofon óta végre először hívták fel a nagy stúdiókat abban a reményben, hogy mielőbb bejelenthetik Smith következő filmjét.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.