BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ákos is pórul járt a Wizz Airrel: „nonszensz, hogy nem lehet számolni egy szolgáltatással”

Törölte a Wizz Air szerda este a Budapestről Marosvásárhelyre közlekedő járatát, ezzel utazott volna Kovács Ákos és zenekara Tusványosra a június 25-i koncertjére.

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy a Fradi és az Újpest vezetősége, Kubatov Gábor és Ratatics Péter Tusványoson vettek volna részt egy beszélgetésen, az FTC elnöke azonban áldozatul esett a légi közlekedési káosznak, a járata nem szállhatott fel. Kubatov a Wizz Air Marosvásárhelyre tartó járatával repült volna. 

Nemrég a Mandiner megírta, hogy Kovács Ákos és zenekara, Deutsch Tamás és a Demokrata újságírója is pórul járt a Wizz Air törölt járatai miatt.

akos-03-BS
Fotó: Bánkúti Sándor

„Ugyanazokat a nehézségeket éltük meg, mint bármelyik másik utas, mindannyian csúnyán megjártuk” – mondta a zenész csütörtökön, majd hozzátette: „A fapados légitársaságtól az ember nem vár ugyan sokat,

de annyit talán el lehet, hogy tisztességesen elszállítsák az embert a kívánt helyszínre.”

hozzátette, hogy amikor elindultak a reptérre otthonról, lehetett tudni, hogy kétórás csúszás várható. „Ennek ellenére a becsekkolás ugyanakkor történik, mintha a normális időt tartaná a járat, így hát a helyszínen várakoztunk órákig. Ezt még el lehet viccelni, bandáztunk, beszélgettünk. Később a késés három órára módosult. Még később mindenkit odarendeltek a kapuhoz, és amikor már ott tipródtunk, este tizenegy és fél tizenkettő között derült ki, hogy egyáltalán nem fog felszállni a gép” – mondta Ákos.

A történtek miatt éjszaka kellett kisbuszokat és autókat szervezni Ákos stábjának, hogy eljussanak Erdélybe a fellépésükre. 

Egyszerűen nonszensz, hogy nem lehet számolni egy szolgáltatással, amire az ember hónapokkal korábban befizetett, ráadásul az utolsó utáni pillanatig érdemi információ nélkül hagyják az utasokat

– fogalmazott az énekes.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.