BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Six Dead After Incident Inside Bangkok Hotel.

Hatan haltak meg ciánmérgezésben egy luxushotelben

Ciánmérgezés okozhatta három férfi és három nő halálát, ketten amerikai útlevéllel rendelkeztek. A feltételezett gyilkos is a halottak között volt.

Feltehetően ciánmérgezés okozta hat külföldi állampolgár halálát, akiknek holttestét egy bangkoki luxusszálloda szobájában találták meg – közölte szerdán a thaiföldi rendőrség. A feltételezett gyilkos is a halottak között volt – hangzott el a sajtótájékoztatón. A helyszínelők a szobában rablásra vagy betörésre utaló nyomokat nem találtak, viszont a poharakban cián nyomait fedezték fel. 

Six Dead After Incident Inside Bangkok Hotel.
Hat külföldi halt meg ciánmérgezésben egy bangkoki luxushotelben / Fotó: NurPhoto / AFP

Az áldozatok rokonainak elbeszéléséből a rendőrség azt a következtetést vonta le, hogy valószínűleg egy adóssággal kapcsolatos vita lehetett a gyilkosság hátterében. 

A hat halott, három férfi és három nő, vietnámi származású volt, ketten amerikai útlevéllel rendelkeztek. 

A bangkoki rendőrfőnök elmondta, hogy a szállodában hét főre foglaltak szállást szombattól hétfőig, ezért a hetedik személy után még folyik a kutatás. A holttestekre kedden egy szobalány talált rá. A mérgezés helyszínét kedden este Szretta Tavizin thaiföldi kormányfő is felkereste, hogy találkozzon a nyomozást vezető rendőrökkel, és utasította őket, hogy minél gyorsabban derítsék fel az ügyet, hogy az incidens ne nyomja rá a bélyegét az idegenforgalomra. 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.