BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
HZ1_0530

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek – népszerű zenészek lépnek fel Esztergomban

Az MCC már negyedik alkalommal tartja meg fesztiválját Esztergomban. Idén is a magyar könnyűzenei élet kiválóságaival várja a látogatókat a többnapos rendezvény.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) már negyedik alkalommal tartja meg fesztiválját Esztergomban augusztus 1. és 3. között. A háromnapos MCC Feszten idén is neves hazai és külföldi előadók szólalnak fel, és a hazai könnyűzenei élet színe-java is képviselteti magát.

HZ1_0530
Népszerű zenészek lépnek fel az MCC Feszt színpadán / Fotó: Havran Zoltán

A fesztivál színpadán fellép a Follow the Flow, a Margaret Island, a Blahalouisiana, a Tankcsapda, Majka, a Valmar, a Balkán Fanatik, a Budapest Bár, az Irie Maffia, valamint a Csík Zenekar, a Random Trip, Paulina és a Parno Graszt. Emellett a fiatalok körében különösen népszerű előadók és zenekarok is képviseltetik magukat az eseményen, így találkozhatnak az érdeklődők Metzker Viktóriával, Regán Lilivel, Jaurival, valamint Pixával és a Lofti Begi & Friendsszel. 

Fellép továbbá a Nox, a Mehringer, a 4S Street, a Kacaj, a Kultúrkör, Hangácsi Márton, Szivák Zsolt, valamint az előadók sorát erősíti Yamina, Andro, Willcox, Szeresd a Trashem Bébi és az Erős vs Spigiboy. 

A népzene iránt érdeklődők idén sem maradnak programok nélkül, a Suzuki Folk Sátorban Pálházi Bence és zenekara, Nagy Csomor András és zenekara, a Tűz Lángja zenekar és a Fanfara Complexa gondoskodik a jó hangulatról, valamint fellép a Magyar Nemzeti Táncegyüttes is.

A háromnapos fesztivál gerincét idén is a neves külföldi szakemberek előadásai, beszélgetései adják

Az MCC Feszt Pass megvásárlásával idén is teljessé teheti a fesztiválélményt. Ez magában foglalja az esztergomi vasútállomás és a rendezvény helyszíne közötti ingyenes fesztiváljáratot, valamint ingyenes campingezési lehetőséget biztosít, és a strandfürdőt is lehet majd vele használni.

A Pass kedvezményre jogosít az étel- és italárakból is, és a fesztivál honlapján lehet megvásárolni, ahol folyamatosan frissülő információk olvashatók az eseményről. A tavalyi rendezvényhez hasonlóan idén is ingyenesen lesz látogatható az Edu sétány, a napközbeni szakmai programok és az esti zenei programok egy része.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.