BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Titokban temették el Tompos Kátyát

Örök nyugalomra helyezték Tompos Kátyát. A május 31-én elhunyt színésznőt a napokban a Farkasréti temető 31-es parcellájában kísérték utolsó útjára.

A nyilvánosság teljes kizárásával helyezték örök nyugalomra Tompos Kátyát – írja a Blikk. „Szeretünk, Kátya” – ez olvasható a 41 éves korában elhunyt színésznő sírján. 

2070421_0004_MOR
Teljes titokban örök nyugalomra helyezték Tompos Kátyát  / Fotó: Móricz-Sabján Simon / Világgazdaság 

Hosszan tartó betegség után elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes – tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje. Május 25-én tartottak jótékonysági gálát a Szegedi Nemzeti Színházban, hogy pénzt gyűjtsenek Tompos Kátya gyógykezelésére. Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy 

Tompos Kátya olyan ritka daganatos betegségben szenvedett, amelynek a legmegfelelőbb kezelése Magyarországon nem volt elérhető,

ezért a művész felépüléséért jótékonysági gálát és gyűjtést szerveztek. Arról is beszámoltunk, hogy annyi pénz gyűlt össze a színésznő gyógykezelésére, hogy valószínűleg többfajta orvosi ellátást is tudtak volna finanszírozni.  

A művész családja korábban azt írta: nagyon sokat jelentett, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg, és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki, és reménnyel töltötte ki utolsó heteit.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.