BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem teljesülhet Alain Delon utolsó kívánsága

Nem altatják el Alain Delon kutyáját, hogy a néhai francia színész kérésének megfelelően a karjaiban nyugodhasson.

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy 88 éves korában otthonában hunyt el Alain Delon. A színészlegenda utolsó egy éve perektől és veszekedésektől volt hangos. Alain Delon családja nem nézte jó szemmel ápolója és élettársa viselkedését, a színész pedig perrel válaszolt családja vádjaira.

Alain Delon (1935–2024) / Fotó: AFP

A néhai francia színésznek azt a kívánságát, hogy kutyáját vele együtt temessék el, az állatvédők felháborodása után gyermekei elutasították – számolt be a The Guardian.

Delon korábban azt mondta, 

szeretné, hogy ha meghalna, akkor a tízéves Loubo nevű malinois kutyáját altassák el, és temessék el mellé a sírba. 

A színész lánya, Anouchka Delon azonban az állatvédelemmel foglalkozó The Brigitte Bardot Foundationön keresztül azt nyilatkozta, hogy a családnak nem áll szándékában elaltatni az állatot. „Loubo családtag, és megtartják, nem fogják elaltatni” – idézték a szintén színésznőként dolgozó Anouchkát.

A színészt saját birtokán, a franciaországi La Brulerie településen helyezik nyugalomra. Korábban elmondta, hogy ugyanitt építtetett egy kápolnát, ahol nagyjából 35 elpusztult házi kedvence nyugszik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.