BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egyre forróbbak a hajnalok, újabb melegrekord dőlt meg

Egyre melegebb van a hajnali órákban is, már az éjszakák is alig nyújtanak felfrissülést. Szerda után csütörtökön hajnalban is megdőlt a melegrekord.

Szerda után csütörtökön hajnalban is megdőlt az országos hajnali melegrekord – közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján pénteken. Azt írták, az augusztus közepén beindult hőhullámban egyre kevésbé nyújtanak felfrissülést az éjszakai órák, különösen a déli országrészben, ahol csütörtök hajnalban ismét megdőlt a hajnali melegrekord.

Young,Beautiful,Blonde,Caucasian,Woman,Smiling,Happy,Outdoors,On,Anyár, meleg, időjárás, Egyre forróbbak a hajnalok, újabb melegrekord dőlt meg
Egyre forróbbak a hajnalok, újabb melegrekord dőlt meg / Fotó: Desizned

Mint írták, a Szeged belterületén lévő meteorológiai állomáson csütörtökön csupán 25,6 Celsius-fokig süllyedt a hőmérő higanyszála a leghűvösebb órákban. Hozzátették: a korábbi rekord ezen a napon 25,2 fok volt, amelyet 1952-ben, Farkasgyepűn mértek.

Szombaton délutánig marad a strandidő sok napsütéssel,

majd délutántól magasra törnek a gomolyok, és szórványosan törnek ki zivatarok. Estétől északnyugatira fordul és megerősödik az északnyugati szél. Még mindig rekkenő hőség lesz, akár 40 fok is lehet. Vasárnap reggel, és estétől alakulnak ki főleg zivatarok, napközben napos időre van kilátás. Az északnyugati szél megerősödik. 35 fok köré mérséklődik a hőmérséklet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.