BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Letartóztatták Sean Diddy Combst

A rapper tagadja a vádakat, de számított a vádemelésre. Diddyt a múlt hónapban 100 millió dollár megfizetésére is kötelezték egy másik eljárásban.

Letartóztatták Sean Diddy Combs zenei producert és üzletembert hétfőn Manhattanben, miután a vádesküdtszék vádat emelt a rapper ellen – közölte a kerületi ügyész hivatala.

diddy
Szaporodnak az ügyek Diddyvel szemben / Fotó: AFP

Marc Agnifilio, a híresség ügyvédje csalódottságát fejezte ki a szerinte igazságtalan eljárás miatt a Reuters számára. Diddy ugyanakkor a vádemelésre számítva önként költözött New Yorkba. 

A rappert több rendbeli szexuális zaklatással, garázdasággal, emberkereskedelemmel és csalással is vádolják, ám Diddy tagadja az ellene felhozott vádakat.

Egy másik eljárásban egy bíró 100 millió dollár kártérítés fizetésére kötelezte a rappert, miután Derrick Lee Smith egy perben azzal vádolta a zenészt, hogy bedrogozta és szexuálisan zaklatta egy bulin, csaknem 30 éve. Diddy egyik ügyvédje szerint indítványozzák az ítélet semmissé tételét.

Tavaly Casandra Ventura peren kívüli egyezséget kötött Diddyvel, akit súlyos testi sértéssel, szexuális rabszolgasággal és nemi erőszakkal vádolt 10 évig tartó hivatásos és romantikus viszonyuk ideje alatt. Az ügyet meg nem nevezet összeg kifizetésével zárta le a producer, aki végig tagadta a vádakat.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.