BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Október 23-ai megemlékezés: az idő kedvezni fog az ünnepségeknek

Október 23-án inkább napsütésre lehet számítani, de elszórtan zápor is előfordulhat. A hét második felében is kellemes, őszies időre lehet számítani.

A hét nagy részében enyhén felhős, napos és száraz időre lehet számítani, kezdve a keddel, amikor is a csúcshőmérséklet 14 és 21 fok között alakul. A hét legfontosabb napja viszont szerda lesz: október 23-án úgy néz ki, hogy zavartalanul emlékezhetünk meg az 1956-os forradalom hőseire.

parlament, Október 23-ai megemlékezés: az idő kedvezni fog az ünnepségeknek
Október 23-ai megemlékezés: az idő kedvezni fog az ünnepségeknek / Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint szerdán, a köd eltűnését követően változóan felhős égboltot és több-kevesebb napsütést várhatunk. 

Az északnyugati régióban elszórtan zápor is előfordulhat, de ez aligha akadályozná a megemlékezéseket. 

Éjszaka a hőmérséklet 0 és 9 fok közé süllyed, míg délutánra 15 és 20 fokig emelkedik. Csütörtökön többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. Helyenként az északkeleti, keleti szél megélénkül, a hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

A hét második felében is hasonló kellemes, őszies időre lehet számítani. Szombaton nem kell csapadékra számítani, visszatér a napsütés és a kirándulóidő, ugyanis délután 15 és 20 fok közötti hőmérséklet várható.

Október 23-i merénylet: megszólalt a kormány – védett személyekre akartak rátámadni

Hétfő kora este megerősítette a kormányzat, hogy valóban támadás készült Magyarországon védett személyek, vélhetően politikusok ellen. A Világgazdaság is beszámolt róla hétfőn délután, hogy durva támadást hiúsítottak meg a magyar rendvédelmi szervek, miután amerikai titkosszolgálati források figyelmeztetést küldtek: október 23-ára fegyveres akciót szerveznek Magyarországon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.