BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Sziget Fesztivál: éjszakai negyed és kedvezményes jegyek is lesznek

Megérkeztek az első hírek a 2025-ös Szigetről, amelynek jegyeire október 28-án indul kedvezményes akció.

„Míg az európai fesztiválpiacon átlagban 5-10 százalékos jegyáremelés figyelhető meg, a Sziget arra törekszik, hogy megtartsa pozícióját a legjobb ár/érték arányú fesztiválok élbolyában” – nyilatkozta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Sziget: hamarosan érkeznek az első nevek / Forrás: Sziget

„Túl vagyunk már egy Szuper Early Bird akción, október végén pedig indul az Early Bird + Szitizen Limited Kit akciónk, miszerint az első 48 órában a kedvezményes jegy mellé egyedi csomaggal lepjük meg a vásárlókat, benne nagyon menő, környezetbarát, upcycling ajándékokkal. Emellett természetesen elérhető lesz a diákjegy, valamint az U21 bérlet, a 21 éves és annál fiatalabb korosztálynak” – mondta a főszervező.

A fesztivál közleménye szerint nagyobb figyelmet fordítanak a szervezők a Sziget éjszakai életére. „A Sziget alapvetően 0–24-ben kínál élményeket, de a népszerű helyszínek mellett újabb felfedeznivalókkal is igyekszünk színesíteni a kínálatot – mondta Kádár. – Azt már most elárulhatom, hogy még több élettel töltjük meg például a Sziget éjszakai programjait,

 jövőre a látogatókat már egy olyan éjszakai negyed is várja, ahol alkonyattól pirkadatig pezsdül fel az élet”

– tette hozzá a főszervező, és arról is beszámolt, hogy hamarosan érkeznek az első nevek.

A kedvezményes jegyeket október 28-tól lehet megvásárolni, az első 48 órában exkluzív ajándékcsomaggal bővítve.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.