BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
NCIS Nouvelle Orleans

Újabb szuperprodukciót forgatnak Magyarországon – örülhetnek az NCIS-rajongók

Magyarországon forgatják az NCIS spin-off sorozatát. Az NCIS hazai forgatása már hosszú ideje tart, a stáb nagyon sok magyarországi helyszínen dolgozott már eddig, többek között az etyeki stúdióban is rögzítettek.

Az NCIS című amerikai sorozatot forgatják a Fejér vármegyei Lovasberényben – tudta meg a Feol.hu. A forgatás hosszú ideje tart, a stáb nagyon sok magyarországi helyszínen dolgozott már eddig, többek között az etyeki stúdióban is rögzítettek. 

A NCIS az amerikai CBS-hálózat régi, de sikeres produkciója.

NCIS Nouvelle Orleans
Az NCIS új részeit forgatják Lovasberényben / Fotó: Collection ChristopheL / AFP

A fehérvári FMC  úgy tudja, hogy október 7-én és 8-án filmforgatás miatt lezárják a 8119-es mellékút Lovasberény és Nadap közötti szakaszát. Südi Mihály polgármester azt írja: az önkormányzatot a helyszínen forgató Mid Atlantic Films arról tájékoztatta, hogy az érintett szakaszt csak Lovasberény Hársas bekötőút után zárják le, tehát a Hársas bekötőút és a falu közötti szakasz járható lesz hétfőn és kedden.

Az Index még júliusban arról írt, hogy 

az NCIS: Europe tízrészes sorozatának forgatását kezdték meg hazánkban. 

A Paramount+ bejelentette a mellékszereplőket, akik csatlakoznak Cote de Pablohoz és Michael Weatherlyhez, azaz Zivához és Tonyhoz. Az egyelőre premierdátum nélküli, de valószínűleg 2025-ben érkező spin-off-sorozatban a két korábbi NCIS-szereplő újra életre kelti karaktereit. Isla Gie is csatlakozik a csapathoz, ő alakítja a páros 12 éves lányát, Talit.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.