BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szentkirályi Alexandra: Turisztikai Oscar bezsebelve!

Az International Travel Awards történetében először fordult elő, hogy egy fejlesztés három díjat is elnyert.

Az International Travel Awards történetében először fordult elő, hogy egy fejlesztés 3 díjat is elnyert. Ennek kapcsán írta Facebook oldalán Szentkirályi Alexandra politikus, hogy a Turisztikai Oscar bezsebelve!

B02I4502
Családbarát fejlesztés / Fotó: Viszló Balázs / 24 Óra

 A Liget Budapest Projekt két kategóriában is első helyet szerzett az International Travel Awards pályázatán.

A világ legjobb turisztikai fejlesztése és Európa legjobb családbarát fejlesztése lett, a Magyar Zene Háza pedig az Európa legvonzóbb turisztikai attrakciója elismerést kapta meg a Dubajban tartott díjkiosztón

 – jelentette be Gyorgyevics Benedek, a projekt megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója.

A megújuló Városliget fejlesztései több mint 120 ország népszerű idegenforgalmi projektjeivel mérettették meg magukat, és a zsűri, valamint a nyilvános közönség szavazatok alapján bizonyultak a legjobbnak. A 2018 óta minden évben megrendezett International Travel Awards a legrangosabb díj az utazás és a turizmus területén, ezért Turisztikai Oscar-díjnak is nevezik. 

A turisztikai vonzerő szempontjából kiemelkedő projektek, fejlesztések, attrakciók versenyében megjutalmazzák a legjobbakat. Kontinensenként számos kategóriában érkeznek jelölések épületekre, természeti látványosságokra és különleges látnivalókra, amelyek közül a győztest a zsűri értékelését követően közönségszavazással választják ki. A turisztikai szakemberek, a média és a látogatók idén is a világ minden tájáról szavaztak a jelöltekre a Közel-Keletről, Ázsiából, Európából, Afrikából, Amerikából és Óceániából egyaránt – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.